Slowfietsvakantie in de Achterhoek – Japie Swings – Ilse Van De Velde – VOLZET

Inbegrepen

 
  • Transfer naar de plaats van bestemming
  • Reisbegeleiding door ervaren Aksent Travelbutler
  • Maaltijden op basis van ontbijt en diner

Niet inbegrepen

  • Andere maaltijden
  • Inkomgelden
  • Drank
  • Toeristenbelasting
  • Uitstappen
  • Ophaalservice
  • Reis- en annulatieverzekering

Bijzonderheden

   

Fiets- en wandelvakanties worden populairder dan ooit. Sinds de lockdown hebben we het wel gehad met al dat binnenzitten. Tijd voor actie! De behoefte aan beweging in de buitenlucht is nog nooit zo groot geweest. Volgens de nieuwe reistrends hebben we zin in een actief avontuur in de natuur: een vakantie waarin we eindeloos kunnen fietsen, wandelen, suppen of kajakken in de gezonde buitenlucht. Lekker genieten van het buitenleven dus!

 

Onze vaste stek

HOTEL Ehzerwold***

Hotel Landgoed Ehzerwold
Ehzerallee 14
7218 BS Almen

Het hotel ligt prachtig gelegen op een historisch landgoed midden in de Gelderse Achterhoek. Bij ons staat persoonlijke aandacht voor de gast nog altijd voorop. Geniet van een welverdiende vakantie of breng uw zakelijke bijeenkomst door in een comfortabele omgeving waar groen, rust en ruimte regeren.

Hotel Landgoed Ehzerwold is naast een 3-sterren hotel een aantrekkelijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten, bedrijfs- en huwelijksfeesten. Met 17 multifunctionele zalen, 11 discussiekamers, een theaterzaal en 115 comfortabele tweepersoonskamers geven we iedere gast een warm onthaal. Het hotel beschikt over een restaurant met Serre waar dagelijks naast het ontbijt, een heerlijk dinerbuffet wordt gepresenteerd en een gezellige bar met lounge en twee zonnige terrassen waar u ook een lunch kunt nuttigen. De hotelkamers zijn gelegen in twee aparte hotelgebouwen in de Parktuin met uitzicht op de tuin of het bos.

VOLOP GENIETEN IN DE ACHTERHOEK
Midden in de Gelderse Achterhoek, nabij het rustieke dorp Almen ligt op grote afstand van de dagelijkse drukte Hotel Landgoed Ehzerwold. Het landgoed ligt in de Berkelvallei en grenst aan natuurgebied de Velhorst, een streek die zich kenmerkt door bossen, landgoederen, kastelen, kleine rivieren en pittoreske dorpjes. Zo heeft het lieflijke Almen een mooi dorpsplein met eeuwenoude lindebomen en een 14de eeuwse kerk waar dichter Staring prachtige gedichten schreef.
De omliggende natuur leent zich perfect om lekker te gaan fietsen of wandelen. Niets voor niets is de Achterhoek uitgeroepen tot beste fietsgebied van Nederland! Maar ook de wandelaar komt in deze streek perfect aan zijn trekken. Het vriendelijke karakter maakt de streek een ideale plek om op verhaal te komen. De combinatie van kleinschaligheid, prachtige natuur en de gastvrijheid waarmee u ontvangen wordt maken van Hotel Landgoed Ehzerwold een perfecte locatie waar u nog lang van zult nagenieten. Vanaf ons landgoed begint u direct met diverse fiets- of wandelroutes.

Zin om deel te nemen?

Interesse in deze reis?

Reiziger
Adres
Contactgegevens

Slowfietsvakantie in de Achterhoek – Japie Swings – Ilse Van De Velde – VOLZET

Contacteer JPS Tours

Torhoutsesteenweg 294, Oostende