FUNweekend – Japie Swings

Inbegrepen

  • Transfer naar de plaats van bestemming.
  • Agogische begeleiding door ervaren Aksent gidsen
  • Maaltijden op basis van ontbijt en diner – in zelfkook
  • Overnachtingen op basis van twee personen per kamer

Niet inbegrepen

  • Ophaalservice
  • Andere maaltijden
  • Dranken
  • Uitstappen

Zin om lekker te relaxen en heerlijk te dineren? Geniet van een onvervalst FUNweekend in een leuk pension vlak bij huis! 

Ons hart houdt niet van stress, da’s geen nieuws meer. Wat wel minder geweten is, is dat relaxen niet de enige oplossing is, wel integendeel. Soms komt het erop aan heel je levensstijl om te gooien… Zin in een stevige wandeling, wel het kan. Geniet van de koude lucht en het spelen van de wind in uw haar.

Maar wij gaan ook lekker kuieren langs de winkeltjes, een terrasje doen, nen pannekoek eten, een ijsje?

RELAXEN IN DE …..

Niets is zo heerlijk en gezond als na het wandelen/fietsen nog even te ontspannen, uit te zweten en je lichaam tot rust te laten komen. Dat kan in ons overnachtingsverblijf “In ’t groen “, bij Hennie. Het is landelijk gelegen aan een rustige zandweg, te midden van prachtige natuur in Odiliapeel. Men kan er in alle rust genieten van deze bosrijke omgeving.

Direct gelegen aan ons verblijf wandelknooppunt- en fietsknooppuntroutes. Natuur en recreatie gebieden De Maashorst Uden, Sint Anthonis en de Tongelaar Mill zijn op op 7 km afstand. Fietsroutes aanwezig die door deze natuurgebieden lopen.

Dit weekend staat echt op genieten, genieten en nog eens genieten.

De herhaalde verwijding, vernauwing en weer verwijding van de bloedvaatjes in de huid zorgen voor een training van het lichaam. Mensen die regelmatig een sauna of stoombad gebruiken, trekken zich op deze manier een natuurlijke zomer-/winterjas aan. Met het transpiratievocht wordt niet alleen maar vocht (= water) aan ons lichaam onttrokken, maar ook bv. melkzuren die na een grote lichamelijke inspanning in de weefsels zijn achtergebleven. Het lichaam wordt zo door het transpiratievocht als het ware “schoongespoeld”. Deze regelmatige opruiming van stofwisselingsresten en van stoffen die na ziekte-processen zijn blijven hangen is een van de belangrijkste ’diepte-effecten’ van het saunabaden.

Wandelen over de paden door de weilanden en langs de akkers, ga op avontuur door de weelderige begroeiing en begroet de loslopende boerderijdieren. Deze wandelroute is een heus avontuur dat je leidt naar bijzondere plekken. Genieten van een heerlijke kop koffie in één van de vele horecagelegenheden en vervolg daarna bijvoorbeeld je wandeling door de mooie bosrijke omgeving van kerkdorp Odiliapeel of je shopping trip door het centrum. Uden heeft genoeg te bieden voor iedereen!

 

Zin om deel te nemen?

Interesse in deze reis?

Reiziger
Adres
Contactgegevens

FUNweekend – Japie Swings

Contacteer JPS Tours

Torhoutsesteenweg 294, Oostende