Wandelweekend in Chaam – Japie Swings

Inbegrepen

  • Transfer naar de plaats van bestemming.
  • Agogische begeleiding door ervaren Aksent gidsen
  • Maaltijden op basis van ontbijt en diner – in zelfkook
  • Overnachtingen op basis van twee personen per kamer

Niet inbegrepen

  • Ophaalservice
  • Andere maaltijden
  • Dranken
  • Uitstappen

 

Bijzonderheden

 

Voorbijgangers worden hier bij naam aangesproken, iedereen kent iedereen. In de winter door de ondergelopen broeken wandelen, naar de vogels turen die elke winter opnieuw van onze gastvrijheid genieten. Op het terras van een volkscafé vertoeven met een streekbiertje uit onze seizoenbrouwerij, of smullen van een ijsje gemaakt van verse melk, zalig is het allemaal. Verse melk, boter, karnemelk afkomstig van de koeien die in onze broeken grazen. De Reningse schuimtaart met echte pudding is eveneens een ware lekkernij. Met Nieuwjaar, bij de stoof, wensen wij elkaar veel ‘ge-luk’ met een ‘zatte kaffie’ en een ‘lukke’ zelf gebakken of gekocht bij de buren van Lo. (een kopje koffie en een Nieuwjaars wafeltje)

Beleef de ervaring en de passie van een hedendaagse huisbrouwerij waar de brouwer voor u nog tijd maakt. U wordt er ontvangen in een huiselijke sfeer. Rondom de brouwerstafel maakt u kennis met onze lokale bieren en hartige hapjes uit de bierkeuken.

Onze vaste stek

RCN Camping De Flaasbloem

Aan de rand van oergebied De Maashorst vind je de gemeente Uden, deze bestaat uit de dorpen Uden, Volkel en Odiliapeel. Kom genieten van een heerlijke kop koffie in één van de vele horecagelegenheden en vervolg daarna bijvoorbeeld je wandeling door de mooie bosrijke omgeving van kerkdorp Odiliapeel of je shopping trip door het centrum. Uden heeft genoeg te bieden voor iedereen!

Een fietsroute die natuurgebied De Maashorst en stad Uden en omgeving met elkaar verbindt. Deze route start in het centrum van Uden en leid je onder andere door de Bedafse Bergen en Volkel.

Een gebied waar de natuur het voor het zeggen heeft. Waar bomen, planten en beesten de baas zijn. Net zoals vroeger. Waar vind je dat nog in Nederland? In De Maashorst. Het oergebied in Brabant. Baan je weg langs bomen, beken en beesten. Spot de wisent, Tauros en de Exmoorpony, de oerbewoners van het gebied. Beleef de wijst: de natuurparel van het landschap. Ontdek de historische opgravingen en alle andere oerschatten van De Maashorst. Trek stevige wandelschoenen aan en neem je verrekijker mee. Volg je oerinstinct. Luister en ga!

 

Zin om deel te nemen?

Interesse in deze reis?

Reiziger
Adres
Contactgegevens

Wandelweekend in Chaam – Japie Swings

Contacteer JPS Tours

Torhoutsesteenweg 294, Oostende