Op het schop bij de boer

Inbegrepen

  • Agogische reisbegeleiding door ervaren Travelbutlers
  • Maaltijden op basis van ontbijt en diner in zelfkook
  • Overnachtingen op basis van twee personen per kamer
  • Transfer naar de plaats van bestemming

Niet inbegrepen

  • Ophaalservice
  • Reis- en annulatieverzekering
  • Alle dranken en lunch
  • Uitstappen

Voorbijgangers worden hier bij naam aangesproken, iedereen kent iedereen. In de winter door de ondergelopen broeken wandelen, naar de vogels turen die elke winter opnieuw van onze gastvrijheid genieten. Op het terras van een volkscafé vertoeven met een streekbiertje uit onze seizoenbrouwerij, of smullen van een ijsje gemaakt van verse melk, zalig is het allemaal. Verse melk, boter, karnemelk afkomstig van de koeien die in onze broeken grazen. De Reningse schuimtaart met echte pudding is eveneens een ware lekkernij. Met Nieuwjaar, bij de stoof, wensen wij elkaar veel ‘ge-luk’ met een ‘zatte kaffie’ en een ‘lukke’ zelf gebakken of gekocht bij de buren van Lo. (een kopje koffie en een Nieuwjaars wafeltje)

Beleef de ervaring en de passie van een hedendaagse huisbrouwerij waar de brouwer voor u nog tijd maakt. U wordt er ontvangen in een huiselijke sfeer. Rondom de brouwerstafel maakt u kennis met onze lokale bieren en hartige hapjes uit de bierkeuken.

Onze vaste stek

Hof Ter Lo

Lo – Reninghe

Wij zijn Katrien en Karel en we heten jullie graag welkom op Hof ter Lo!

Hof ter Lo is een historische hoeve gelegen in de nabijheid van het pittoresk polderstadje Lo.
Deze voormalige boerderij is gelegen aan het wandel- en fietspad aan de Lo-vaart (fietsknooppunt 30) en op wandelafstand van Lo en Pollinkhove. Het is dus de ideale uitvalsbasis om te wandelen en fietsen. De open ruimte en de mooie natuur met zijn vergezichten en de rust zijn onze grootste troeven.

Onze drie vakantieverblijven, van respectievelijk 20, 14 en 8 personen, zijn de perfecte plek om te genieten van deze rustige weidse polderstreek van de Westhoek.

Kinderen genieten van de gezonde boerenlucht en kunnen alle dieren leren kennen die hier wonen. Het verzorgen en voederen van de dieren is trouwens ook al een attractie op zich, waar heel wat kinderen jarenlang de beste herinneringen aan overhouden. De vele gocarts, minitractoren, kinderfietsen, zandbak, schommels, trampolines, glijbanen maken het voor zowel jonge als oudere kinderen heel avontuurlijk om zich uit te leven. 
Laila, onze trouwe labrador-hond is vriend nummer één!

Wandel over de paden door de weilanden en langs de akkers, ga op avontuur door de weelderige begroeiing en begroet de loslopende boerderijdieren. Deze wandelroute is een heus avontuur dat je leidt naar bijzondere plekken. Trek je wandelschoenen aan en geniet van de omgeving! 

Krinklend en winklend’ stroomt de Kemmelbeek tussen de dorpjes Noordschote en Reninge, waar deze uitmondt in de IJzer. Samen met jullie wil ik dit fietsparadijs in de vlakke Westhoek ontdekken. Hier is het nog volop genieten van de natuur. Onze route brengt ons langs een levend schilderij van vruchtbare akkers, grazende dieren in groene weiden, fluitende vogels in de bomen, enzovoort. Knotwilgen omzomen weiden en akkers. Boerderijen en kapelletjes liggen her en der verspreid in het weidse landschap

Zin om deel te nemen?

Interesse in deze reis?

Reiziger
Adres
Contactgegevens

Op het schop bij de boer

Contacteer JPS Tours

Torhoutsesteenweg 294, Oostende