Slow Wheeley in de Duitse Eifel – Wilfried Meganck

Inbegrepen

  • Transfer naar de plaats van bestemming
  • Agogische reisbegeleiding door ervaren Aksent Travelbutlers
  • Maaltijden op basis van Ontbijt en diner
  • Overnachtingen op basis van 2 personen per kamer

Niet inbegrepen

  • Ophaalservice
  • Reis- en annulatieverzekering
  • Uitstappen
  • Andere maaltijden

Bijzonderheden

   

Het Eifelgebied in Duitsland is al decennialang een favoriete vakantiebestemming bij veel Nederlanders. Wie Eifel zegt, zegt eeuwenoude dorpen, indrukwekkende burchten, uitgedoofde vulkanen en drukbezochte kuuroorden. Ooit spuwden vulkanen er lava. Nog steeds borrelt er geneeskrachtig water uit de bodem! We nemen je mee langs de mooiste plekjes van de Eifel, en geven je tips voor een vakantie in de Eifel!

 

Onze vaste stek:

Euvea Freizeit- und Tagungshotel***

Bitburger Straße 21
D-54673 Neuerburg
Tel. +49 6564 9609-0

De Eifel is een bosrijk gebied met middelhoge bergen, kronkelende rivieren en mooie (stuw)meren. Tienduizenden jaren geleden waren er hier vulkanen actief. Daarvan getuigen de kratermeren, die Maare worden genoemd. Een deel hiervan bevindt zich in Nationaal Park Eifel, een absolute ‘must’ voor natuurliefhebbers, maar ook een hemels gebied voor wandelaars en fietsers. Watersporters doen er hun ding op de talrijke (stuw)meren en rivieren.

Naast een landelijk heuvellandschap met veel groen bezitten ook de dorpjes en steden met hun vakwerkhuizen, kastelen en burchten bezitten een unieke charme. Wie van kuuroorden en wellness houdt, moet ook zeker de Eifel bezoeken. Je vindt hier het ene kuuroord naast het andere. De charme van de Eifel is het beste te ontdekken te voet of per fiets, maar ook met de auto zijn mooie ritjes te maken.

De Eifel is een streek in Duitsland (en een deel van Oost-België) en bevindt zich ten westen van de Rijn en ten noorden van de Moezel. De regio met een grootte van 5.300 km² ligt verspreid over de deelstaten Noordrijn-Westalen en Rijnland-Palts. Omdat de Eifel zich op slechts 3,5 uur rijden van Utrecht bevindt, is het een geliefde bestemming voor een vakantie of een weekend weg.

De Eifel is een veelzijdige bestemming die zowel stellen, gezinnen als oudere echtparen aanspreekt. De regio biedt talloze mogelijkheden voor wandelen en fietsen, kent een grote verscheidenheid een historische kastelen en ruïnes en herbergt charmante steden en dorpen.

Zin om deel te nemen?

Inschrijven voor deze reis

Reiziger
Adres
Contactgegevens

Slow Wheeley in de Duitse Eifel – Wilfried Meganck

Contacteer JPS Tours

Torhoutsesteenweg 294, Oostende