De Wilde Pracht – Japie Swings

Inbegrepen

 • Vluchten vanuit Brussel naar Vancouver
 • Agogische reisbegeleiding door ervaren Aksent Travelbutlers
 • Maaltijden op basis van ontbijt
 • Overnachtingen – afhankelijk van
 • Huur van de wagen
 • Programma ter plaatse

Niet inbegrepen

 • Zakgeld
 • Idenditeitskaart
 • Uitstappen
 • Andere maaltijden
 • Geldig paspoort voor de duur van het verblijf

  • De toestemming (eTA) heeft een geldigheid van 5 jaar behalve als het paspoort vroeger vervalt en kan voor meerdere reizen naar Canada dienen

  • Om de eTA aanvraag in te vullen: paspoort, kredietkaart om de 20 $ CAN te betalen en geldig e-mailadres

Bijzonderheden

What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail

Rondrit doorheen het prachtige Canada. Het programma zal binnenkort op deze website verschijnen

Vancouver is al vaak verkozen tot beste stad ter wereld om in te leven. De vele parken en talloze uitgaansgelegenheden maken het tot een populaire stad om in te wonen alsook een goede plek voor toeristen. In deze veelzijdige stad vind je naast de hoge buildings ook veel groen en tal van bezienswaardigheden. Bezoek zeker Gastown waar je de Steam Clock kunt bewonderen of fiets met de wind in de haren door Stanley Park.

Vancouver Island is voor een groot deel nog absolute wildernis. Het is een goede plek om orka’s en diverse soorten walvissen in het wild te zien, maar ook zwarte beren, zee arenden en talloze andere dieren te ontmoeten. Het eiland is nog rijk aan elementen uit hun Indiaanse geschiedenis. In het midden ligt een gebergte, waar op de toppen sneeuw ligt, daaromheen liggen uitgestrekte bossen met immense hoge bomen en talloze meren. De bossen herbergen bomen van wel 100 meter. En meer dan tien meter in omvang. De kust is op sommige plekken rotsachtig, terwijl er ook diverse zand- en kiezelstranden zijn. De westkust is het ruigst, de Grote Oceaan beukt hier continu op. De achterliggende heuvels geven het landschap diepte.

De watervallen in de Niagara-rivier vormen een indrukwekkend watergeweld en worden tot de zeven natuurlijke wereldwonderen gerekend. Ongeveer 90% van het water stort via de hoefijzervormige Horseshoe Falls (ook wel Canadian Falls) naar beneden. Aan zowel de Canadese als Amerikaanse zijde ligt een stad met de naam Niagara Falls. Aan beide kanten zijn voorzieningen, attracties en uitkijktorens.

Algonquin Park, dit is de place to be om alle elanden te bekijken tijdens een kano tocht. Het park is ook het eerste gebied dat in Ontario tot Algonquin Provincial Park werd benoemd en is een wirwar van moerassen, beboste heuvels, rivieren en duizenden meren die met elkaar in verbinding staan. Het park heeft een enorme variatie aan fauna en flora maar ook aal culturele elementen.

Mocht je naar Canada willen reizen dan heb je als houder van een Nederlands paspoort (of ander EU-paspoort) een Electronic Travel Authorization (eTA) nodig. Deze elektronische toestemming moet je vooraf regelen. Een verstrekte eTA is vijf jaar geldig en je mag binnen deze vijf jaar meerdere keren Canada binnen op dezelfde eTA. De toelating is dus een zogenaamde ‘multiple entry’ toelating. Via  https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta/apply.html kun je je eTA aanvragen. Naast een geldig paspoort heb je een geldig e-mailadres nodig en voor de betaling moet je een creditcard hebben.

Zin om deel te nemen?

Interesse in deze reis?

Reiziger
Adres
Contactgegevens

De Wilde Pracht – Japie Swings

Contacteer JPS Tours

Torhoutsesteenweg 294, Oostende