Fowaka – Japie Swings

Inbegrepen

 • Vluchten vanuit Amsterdam naar Parimaribo
 • Agogische reisbegeleiding door ervaren Aksent Travelbutlers
 • Maaltijden op basis van ontbijt
 • Overnachtingen – afhankelijk van
 • Huur van de wagen
 • Programma ter plaatse

Niet inbegrepen

 • Zakgeld
 • Identiteitskaart
 • Uitstappen
 • Andere maaltijden
 • Paspoort met een geldigheid van minstens 6 maanden te rekenen vanaf dag van inreis/aankomst.
 • E-Toeristenkaart voor een enkele (in)reis en maximaal verblijf van 90 dagen te bekomen,mits voorlegging terugkeer- of doorreisticket, online aan te vragen via https://suriname.vfsevisa.com/suriname/online/loginVisum bij ambassade/consulaat voor vertrek aanvragen ingeval van meerdere inreizen

Bijzonderheden

Een reis door Suriname kan niet anders dan gemoedelijk zijn. Haar vriendelijke inwoners – van Europese, Afrikaanse, Indische, Chinese en Indonesische afkomst – ontvangen reizigers met open armen. En met trots laten ze het land zien. Van de heerlijkste roti en pittigste curry tot de ongerepte regenwouden in het binnenland van Suriname.
Dag 1 : Paramaribo
Dag 2 tot dag 4 : Brownberg en Ston Island, met een overnachting in de hangmat.
Een van de mooiste plekken om de natuur op volle kracht te ervaren is het Brownsberg natuurpark. Gelegen op 500 meter hoogte aan de rand van het Brokopondo stuwmeer bevindt zich dit toegankelijk oerwoud vol met dieren. Er zijn verschillende wandelroutes naar uitzichtpunten en watervallen, omringd door ontzettend mooie natuur. Brownsberg is perfect te combineren met het schiereiland Ston eiland, dat ligt aan het Brokopondo stuwmeer
Dag 5 : Commewijne Plantage en een per boot richting dolfijnen
Dag 6 – Dag 7 : Galibi en Frans Guyana. Het Galibi Nature Reserve is een afgelegen natuurgebied dat in de monding van de Marowijne rivier ligt. Het is niet alleen de enige strandbestemming van Suriname, maar ook de perfecte plek om reuzenschildpadden te bewonderen. Je gaat naar Galibi National Reserve voor de witte zandstranden, maar ook voor de prachtige palm- en mangobomen, het ontspannen ritme en de broedgebieden van de bijzondere reuzenschildpad.
Dag 8 : Parabello , Niet ver van de stad is een plek waar je kunt genieten van de natuur. Een plek om te “chillen”. U kunt een heerlijke duik nemen in de Para Creek en daarna heerlijk in je hangmat liggen. Gecertificeerde strandwachten houden de mensen in de gaten. De Para Creek is ontstaan door bauxiet opgravingen. De klei op de grond heeft gezonde bijwerkingen op de huid. Veel bezoekers komen speciaal om dit te ervaren.
Dag 9 tot dag 12 : Raleightvallen en Voltzberg.  De Ralleighvallen zijn gelegen aan de Boven Coppenamerivier, een van de laatste onbewoonde rivieren op aarde. In december 2000 werden de Raleighvallen en de Voltzberg geplaatst op de Unesco-Wereld Erfgoedlijst. Dit is de ideale tour om te genieten van al het natuurschoon dat u maar kunt wensen, zoals bijvoorbeeld het trotseren van de adembenemende Voltzberg. Raleighvallen hebben samen met de Voltzberg een oppervlakte van ongeveer 78.000 ha. Ook kunt hier genieten van een geweldig dierenrijk: er zijn 350 verschillende vogels gespot, en maar liefst 8 verschillende soorten apen!
Kortom, een echte aanrader voor elke natuurliefhebber!
Dag 12 : Retour naar Paramaribo

 

 

Zin om deel te nemen?

Interesse in deze reis?

Reiziger
Adres
Contactgegevens

Fowaka – Japie Swings

Contacteer JPS Tours

Torhoutsesteenweg 294, Oostende