De Zeeuwse Kuste – Japie Swings met Cala – Mark Holvoet – VOLZET

Inbegrepen

  • Transfer naar de plaats van bestemming
  • Agogische reisbegeleiding door ervaren Aksent Travelbutlers
  • Maaltijden op basis van ontbijt en diner
  • Accommodatie op basis van twee personen per kamer

Niet inbegrepen

  • Ophaalservice
  • Andere maaltijden.
  • Dranken aan tafel en op het terras
  • Reis – en annulatieverzekering
Zeeuws-Vlaanderen is met zijn stranden, duinen en uitgestrekte polders een geliefde bestemming van badgasten en natuurliefhebbers. Het ligt naast België en heeft een échte bourgondische sfeer. Ontdek bijzondere natuurgebieden of geniet in de gezellige dorpen en steden van Zeeuws-Vlaanderen!
Onze vaste stek:

Pension Duinlust Dishoek

Dishoek 18 , 4371 NS , Zeeland, Nederland

Duinlust Dishoek ligt tegen de duinen van Dishoek en 50 meter van de Noordzeestranden. Het heeft een gezellig restaurant met terras en kamers met gratis WiFi en flatscreentelevisie. Het restaurant van Duinlust heeft een menukaart waarop tal van streekgerechten prijken, waaronder mosselen. In de zomer kunt u van uw maaltijd genieten op het terras, met uitzicht over de duinen. De kleurrijke kamers van Duinlust Dishoek zijn eenvoudig ingericht en maken onderdeel uit van een villa uit de jaren ’30. Iedere kamer is voorzien van kabeltelevisie, verwarming en een badkamer met een douche. In de omliggende duinen vindt u veel schilderachtige fietsroutes. De beroemde stad Vlissingen ligt op 5,6 km van het hotel. Met de auto is Middelburg binnen 15 minuten te bereiken.

Zeeuws-Vlaanderen kent vele plaatsen die allemaal weer uniek zijn en het ontdekken waard! Zo heb je kunstenaarsdorp Groede, mosselstad Philippine en stoere havenstad Terneuzen. In vestingsteden Sluis en Hulst kun je heerlijk winkelen. Liever een dagje naar het strand? Ook dat is mogelijk hier, bijvoorbeeld in Cadzand, Nieuwvliet of Breskens. Voor ieder wat wils!
Zeeuws-Vlaanderen heeft een uitgebreid culinair aanbod. Zeeuwse zilte zaligheden, zoals mosselen en kreeft, kun je ontdekken in Philippine. In Zuiddorpe en Koewacht kun je in het aspergeseizoen heerlijke Zeeuws-Vlaamse asperges eten. Ook Axel en Sas van Gent zijn de moeite waard. Tip: Neem een kijkje in de Cuyperskerk in Sas van Gent waar shoppen, eten en drinken gezellig samen gaan.
Aardenburg is de oudste stad van Zeeland, het kreeg in de 12e eeuw als een van de eerste steden in Nederland, stadsrechten. Sluis en Hulst zijn echte vestingsteden. In Hulst kun je over de 3,5 kilometer lange stadswallen lopen. In Sluis staat het enige stadhuis met een belfort in Nederland. Het artistieke dorp Groede staat bekend om zijn paptaarten. Een lekkernij die de landeigenaren vroeger aan de boeren aanboden na het betalen van de pacht.

Rijke geschiedenis van Hulst

De stad heeft een rijke geschiedenis. Als je door de straten loopt, is dit op de dag van vandaag nog steeds terug te zien door de 68 rijksmonumenten, waaronder de stadswallen, het statige stadhuis en de St. Willibrordusbasiliek. Verder zijn in de hele stad verwijzingen naar de geschiedenis en het verhaal over Reynaert de Vos te vinden, zoals straatnamen en beelden. Bij de Gentse Poort vind je bijvoorbeeld een bronzen beeld van Reynaert. Ben je benieuwd naar dit verhaal?

Zin om deel te nemen?

Inschrijven voor deze reis

Reiziger
Adres
Contactgegevens

De Zeeuwse Kuste – Japie Swings met Cala – Mark Holvoet – VOLZET

Contacteer JPS Tours

Torhoutsesteenweg 294, Oostende