Fietsen Am Niederrhein – JPS en Ilse VD Velde

Inbegrepen

  • Transfer vanuit de centrale vertrekplaats naar de plaats van bestemming
  • Maaltijden op basis van ontbijt en diner.
  • Overnachtingen op basis van twee personen per kamer of in een tent
  • Agogische reisbegeleiding door ervaren Aksent Travelbutler

Niet inbegrepen

  • Ophaalservice
  • Reis – en annulatieverzekering
  • Dranken en andere maaltijden
  • Uitstappen

Bijzonderheden

   

De regio Niederrhein geniet een grote populariteit als recreatieve bestemming. Met zijn verscheidenheid aan unieke landschappen, de charme van kleine historische steden en vele bezienswaardigheden, biedt de Niederrhein voor elk wat wils. Door het vlakke landschap is de Niederrhein een waar paradijs voor fietsers. Vanuit het hotel Klostergarten bereiken we snel en makkelijk alle bezienswaardigheden. We fietsen door het prachtige natuurpark de Maasduinen en langs het riviertje de Niers en bezoeken de historische steden Xanten en Goch.

Onze vaste stek

Landhaus Beckmann****

Römerstrasse 1
47546 Kalkar-Kehrum

Ben jij een van die mensen die het leuk vindt om zo nu en dan de tijd stil te zetten? Wil je soms dat je leven wat langzamer maar meer ontspannen verloopt? Verheug u op de Libertine Spa – een plek die u niets anders biedt dan rust en ontspanning.

Ons saunaaanbod varieert van een sauna van 60°C en 90°C, over het zachte stoombad tot een ontspannende sessie in onze pekelvernevelingscabine. Een laatste diepe ontspanning op infraroodstoelen laat niets te wensen over. Een aparte ontspanningsruimte, een lounge en een buitenterras ondersteunen de regeneratie. In een spa waar alles draait om uw welzijn, mag één ding niet ontbreken: genieten. In de lounge worden lekkernijen uit ons restaurant aan u geserveerd.

 

Laat je verrassen door een van de veelzijdigste deelstaten van Duitsland: Rijnland-Palts. Bezoek de historische burchten en kastelen langs de ‘Romantische Rhein’, het UNESCO-werelderfgoed Oberes Mittelrheintal en het wijnbouwgebied langs de Moezel.

Hier kun je genieten van ontspannen uurtjes in een huis aan een meer of een van onze historische molens bewonderen met een schijfje vers gebakken brood of een lekker stukje koek.

Tijdens je tocht door de regio kom je voorbij aan mooie meren en ontspan je in een van de gezellige en oorspronkelijke cafés met hun fantastische lekkernijen. Dit is slechts een kleine keuze van prachtige mogelijkheden, die je op de fiets maar ook te voet kunt ontdekken.

Niederrhein , een regio die de Romeinen al wist te fascineren.

Kalkar

Een uniek plein in de omgeving van de Nederrijn: de historische markt met Trapgevelhuizen, een pleintje en het gotische stadhuis. Uniek is ook de Sint-Nicolaaskerk: er zijn gotische altaren, schilderijen, schilderijen, chatrooms en moderne glaskunst. Bezienswaardigheden is tevens het stadsmuseum en de windturbine van de stad; 

Xanten

Het bedevaartsoord Xanten

Xanten is een bedevaartsoord dat al sinds de middeleeuwen pelgrims naar de Sankt Victor’s Dom trekt. Sankt Victor was volgens de overlevering een Romeinse soldaat die samen met zijn legioen bij Colonia Ulpia Traiana ter dood werd gebracht omdat het hele legioen weigerde te offeren aan de goden van Rome.

Ooit stond er bij de plaats waar tegenwoordig Xanten ligt de Romeinse stad Colonia Ulpia Traiana. De stad lag toen aan de Rijn en er woonden veel gepensioneerde soldaten.

Veel stenen van Colonia Ulpia Traiana zijn gebruikt om de huizen en de stadsmuren van de huidige stad Xanten te bouwen. Tegenwoordig maken de ruïnes en reconstructies van de Romeinse bouwwerken deel uit van het Archeologisch Park Xanten. Het Archeologisch Park Xanten ligt met

Zin om deel te nemen?

Inschrijven voor deze reis

Reiziger
Adres
Contactgegevens

Fietsen Am Niederrhein – JPS en Ilse VD Velde

Contacteer JPS Tours

Torhoutsesteenweg 294, Oostende