Kamperen in de Achterhoek – verrassend en veelzijdig – Japie Swings

Inbegrepen

  • Huur van tenten
  • Locatie op camping
  • Transfer naar de plaats van bestemming met een minibus
  • Maaltijden op basis van zelfkook – ontbijt en diner
  • Overnachtingen op basis van twee personen  per tent

Niet inbegrepen

  • Ophaalservice
  • Reis en annulatieverzekering
  • Andere maaltijden
  • Uitstappen
  • Slaapmatje, slaapzak,

Bijzonderheden

   

Een afwisselend coulisselandschap van weilanden, houtwallen, kabbelende beekjes en bos. Kastelen en steden waar je de historie nog voelt. Maar ook: moderne musea, gezellige restaurants en gave attracties. De Achterhoek heeft het allemaal. En je wordt er ook nog eens ontzettend vriendelijk en gastvrij ontvangen! Veel mensen komen naar de Achterhoek voor het bijzondere landschap. Niet zo vreemd, want volgens kenners is dit misschien wel de mooiste regio van Nederland. Zelf ontdekken hoe mooi de Achterhoek is? Klim op de fiets, trek je wandelschoenen aan of stap in een bootje en neem alles wat je ziet goed in je op. Er liggen prachtige routes, ideeën en arrangementen voor je klaar. Hier worden waardevolle momenten onvergetelijke herinneringen!

De Achterhoek is het meest oostelijke deel van de provincie Gelderland. De streek wordt aan de westzijde begrensd door de rivier de IJssel. In het noorden grenst de streek aan Twente en Salland. In het oosten en zuiden is de landsgrens met Duitsland de rand van het gebied. De Achterhoek is dichterbij dan menigeen vaak denkt. Vanaf Utrecht ben je in een uurtje in het hart van de Achterhoek!

Onze vaste kampeerstek

De Rijnstrangen***

Beuningsestraat 4

6913  KH Aerdt

De ruime kampeerplaatsen op De Rijnstrangen hebben elk hun eigen charme. Alle plaatsen bieden zowel zon (ochtend e/o middag) en beschutting door een variëteit aan mooi onderhouden bomen. Deze plaatsen zijn ongeveer 120 m2 groot. Wakker worden gebeurt voor de meesten door het gezang van de vele vogels. Vloerverwarmd sanitair Op de kleinschalige landelijke camping is ……..

Het trekkersveld ligt mooi beschut, met ochtend- en middagzon en picknicktafels bij de fruitboompjes waar het geriefelijk koken en zitten is. Wakker worden gebeurt voor de meesten door het gezang van de vele vogels. Op de kleinschalige landelijke camping is ……

Aantrekkelijke winkelsteden, attracties, culinaire en culturele hoogstandjes en een modern aanbod aan accommodaties. Voor een dagje weg of korte vakantie in eigen land, ben je in de vier Gelderse streken, de Veluwe, regio Arnhem Nijmegen, Rivierenland en de Achterhoek, aan het juiste adres! Tijdens alle jaargetijden kan je volop genieten in de Gelderse Streken. Maak een prachtige fiets- of wandeltocht over dijken of de heide, geniet van de zon op een terras in een stad of kom tot rust aan een van de prachtige recreatieplassen en meren!

Jong of oud, alleen of met het hele gezin, verveling komt niet voor in de Gelderse Streken. Gezelligheid en genieten, inspanning of ontspanning? De Gelderse Streken staan voor je klaar! Om al het moois uit de Achterhoek te kunnen bevatten, moet je er eigenlijk zijn geweest. De Achterhoek staat bekend om haar rust, ruimte, karakteristieke landschap en authentieke boerderijen. De prachtige natuur leent zich perfect om lekker te gaan fietsen of wandelen. Niet voor niets is de Achterhoek een viersterren fietsregio.

Zin om deel te nemen?

Interesse in deze reis?

Reiziger
Adres
Contactgegevens

Kamperen in de Achterhoek – verrassend en veelzijdig – Japie Swings

Contacteer JPS Tours

Torhoutsesteenweg 294, Oostende