Canarische Eilanden – Eric Clauw – VOLZET

Inbegrepen

  • Vluchten vanuit België naar de Canarische Eilanden
  • Transfer naar de plaats van bestemming met een minibus
  • Maaltijden op basis van Half Pension – ontbijt en diner
  • Overnachtingen op basis van twee personen.

Niet inbegrepen

  • Ophaalservice
  • Andere maaltijden
  • Uitstappen

Bijzonderheden

Ongerepte natuur, paradijselijke stranden, vulkanische landschappen, dorpen die geschiedenis uitstralen, gastronomie… Acht eilanden om de ware betekenis van diversiteit te ontdekken.

Elk van de acht eilanden die samen de Canarische archipel vormen, heeft zijn eigen identiteit en eigenaardigheid. Daarom kun je niet praten over het erfgoed en de cultuur van de Canarische Eilanden, zonder te praten over diversiteit en rijkdom, vermenging en buitenlandse invloeden. Kennis over het leven van de eerste bewoners, de emblematische monumenten, de historische gebouwen of het werk van kunstenaars die hun stempel hebben gedrukt, is belangrijk maar zeker zo belangrijk is het om de volksfeesten en de diep gewortelde gebruiken te ontdekken, die het Canarische karakter bepalen. De Canario is vriendelijk en open, rustig en benaderbaar, en zal u niet laten vertrekken zonder dat u thuis te laten voelen.

Onze vaste stek:

Hotel Don Manolito****

Calle Dr. Madan, 38400 Puerto de la Cruz, Santa Cruz de Tenerife, Spanje

 

Dit hotel ligt aan een relatief rustige zijstraat, niet ver van het oude stadsdistrict Puerto de la Cruz. Het zandstrand Playa Jardin ligt op ongeveer 300 meter afstand en het is ongeveer 20 minuten wandelen naar de zoutwaterbaden. Er zijn talloze winkels en entertainmentgelegen in de straten rond het hotel en aansluitingen op het openbaar vervoer zijn gemakkelijk te voet te bereiken (ongeveer 200 meter afstand).

Tenerife is het eiland van duizend verschillende ervaringen. Dankzij het milde klimaat en het enorme activiteitenaanbod op het grootste eiland van de Canarische Eilanden zijn er op elk moment van het jaar wel duizend uitstapjes mogelijk.

Gran Canaria, ook wel het “miniatuurcontinent” genoemd, valt op door haar uitgesproken contrasten. Op één en dezelfde dag kunt u genieten van prachtige stranden omringd door duingebieden en kunt u naar de bergtoppen klimmen die bedekt zijn met Canarische dennenbossen, waarvan het groen afsteekt tegen de donkere vulkanische bodemgrond.

Geniet van een uitzonderlijke diversiteit aan landschappen en beleef eindeloze ervaringen. Geniet van een uitzonderlijke variëteit aan landschappen en beleef eindeloze ervaringen. Oh ja! Vergeet de gastronomie niet, de traditionele en de moderne, met prestigieuze chef-koks; en vergeet ook niet om het waardevolle historische erfgoed en de cultuur van de eilanden te leren kennen, zowel het erfgoed van de oude kolonisten als dat van onze huidige tijd. En het mooiste is: kom wanneer u wilt, ongeacht de tijd van het jaar. U bent op de eilanden van de eeuwige lente. Dit is het beste klimaat ter wereld. Kom en maak er kennis mee, samen met JPS TOURS

Zin om deel te nemen?

Inschrijven voor deze reis

Reiziger
Adres
Contactgegevens

Canarische Eilanden – Eric Clauw – VOLZET

Contacteer JPS Tours

Torhoutsesteenweg 294, Oostende