Op jacht in de Duitse Eifel

Inbegrepen

  • Transfer naar de plaats van bestemming
  • Overnachtingen op basis van tenten en van een huisje
  • Maaltijden op basis van ontbijt en diner.
  • Agogische reisbegeleiding door ervaren Aksent Travelbutlers

Niet inbegrepen

  • Ophaalservice
  • Reis- en annulatieverzekering
  • Andere maaltijden
  • Dranken
  • Uitstappen

Bijzonderheden

 

 
 
 
 
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Een weekje weg naar de Eifel in Duitsland is de manier om er even helemaal uit te zijn. Genieten van een week in een prachtige omgeving dichtbij huis én betaalbaar!

Na een drukke werkweek heb je soms de behoefte om even je accu op te laden. Wat is dan nog fijner en leuker om een weekendje weg te gaan. Natuurlijk is dan een hele andere omgeving ideaal om het maximale gevoel van “even eruit” te krijgen. Een weekje Eifel dus!

Onze vaste stek:

Hotel Kickert***

In een prettige ambiance wordt u bediend door ons vriendelijke personeel. Onze keuken serveert smakelijke en gevarieerde gerechten, samengesteld uit door ons met zorg gekozen producten.

Het traditionele familiehotel biedt u comfortabele kamers met douche en toilet, lift, restaurant en tv-hoek. Het hotel wordt voortdurend gemoderniseerd. Het restaurant biedt lekkere maaltijden en is gekend voor zijn culinaire wild-menu’s. Tevens kan u gebruik maken van het binnen zwembad, de sauna met een ontspanningsruimte, een solarium en fitnessruimte. Genieten is de boodschap! 

De Eifel in Duitsland is hiervoor dé ideale bestemming. Op hooguit drie uurtjes rijden vanuit Oostende zit je in een totaal andere omgeving midden in de rust en de natuur. Het grote voordeel van een weekje weg naar de Eifel is niet alleen de totaal andere omgeving lekker dichtbij huis. Het is ook de verscheidenheid aan bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes, leuke plaatsjes én alles is nog betaalbaar in vergelijking met België.

Monschau

Dit prachtige schilderachtige plaatsje ligt slechts op 38 kilometer van het drielandenpunt Nederland, België en Duitsland, maar Monschau is het hele jaar zeer de moeite waard. In het prachtige plaatsje zijn veel bezienswaardigheden. Ook zijn er vele leuke restaurantjes en terrasjes te vinden.

In de omgeving rondom Monschau kun je prachtig wandelen en fietsen op één van de vele wandel- en fietsroutes die de omgeving rijk is.

Een prachtig uitgestrekt natuurgebied met vele leuke plaatsjes rondom het bekende stuwmeer, de Rursee. De Rursee is prachtig om te bezoeken, zeker een aanrader om te wandelen of een leuke boottocht maken.

In en rond het Nationaal Park Eifel zijn vele bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld Ordensburg Vogelsang en het spookdorp Wollsifene.

Zin om deel te nemen?

Interesse in deze reis?

Reiziger
Adres
Contactgegevens

Op jacht in de Duitse Eifel

Contacteer JPS Tours

Torhoutsesteenweg 294, Oostende