Lazyweekend in het hart van de Zeeuwse Kuste – Japie Swings

Inbegrepen

  • Transfer naar de plaats van bestemming
  • Maaltijden op basis van ontbijt en diner.
  • Overnachtingen op basis van twee personen per kamer
  • Agogische begeleiding door ervaren Aksent Travelbutler

Niet inbegrepen

  • Ophaalservice
  • Andere maaltijden
  • Dranken
  • Uitstappen
     

Bijzonderheden

                                                 
Zeeuws-Vlaanderen is met zijn stranden, duinen en uitgestrekte polders een geliefde bestemming van badgasten en natuurliefhebbers. Het ligt naast België en heeft een échte bourgondische sfeer. Ontdek bijzondere natuurgebieden of geniet in de gezellige dorpen en steden van Zeeuws-Vlaanderen!
Onze vaste stek:

Hotel Restaurant ‘De Burg’**

Ooststraat 5
4357 BE Domburg
Nederland

Welkom in Hotel Restaurant “de Burg” te Domburg.

U kunt hier in een rustige omgeving genieten van al het goeds wat Zeeland u te bieden heeft. De prachtige witte stranden, de mooie zee en duinen liggen direct aan het dorp om dagelijks te ontspannen.

U wordt hier hartelijk ontvangen en de familie met het professionele team zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.

Zeeuws-Vlaanderen kent vele plaatsen die allemaal weer uniek zijn en het ontdekken waard! Zo heb je kunstenaarsdorp Groede, mosselstad Philippine en stoere havenstad Terneuzen. In vestingsteden Sluis en Hulst kun je heerlijk winkelen. Liever een dagje naar het strand? Ook dat is mogelijk hier, bijvoorbeeld in Cadzand, Nieuwvliet of Breskens. Voor ieder wat wils!
Zeeuws-Vlaanderen heeft een uitgebreid culinair aanbod. Zeeuwse zilte zaligheden, zoals mosselen en kreeft, kun je ontdekken in Philippine. In Zuiddorpe en Koewacht kun je in het aspergeseizoen heerlijke Zeeuws-Vlaamse asperges eten. Ook Axel en Sas van Gent zijn de moeite waard. Tip: Neem een kijkje in de Cuyperskerk in Sas van Gent waar shoppen, eten en drinken gezellig samen gaan.
Aardenburg is de oudste stad van Zeeland, het kreeg in de 12e eeuw als een van de eerste steden in Nederland, stadsrechten. Sluis en Hulst zijn echte vestingsteden. In Hulst kun je over de 3,5 kilometer lange stadswallen lopen. In Sluis staat het enige stadhuis met een belfort in Nederland. Het artistieke dorp Groede staat bekend om zijn paptaarten. Een lekkernij die de landeigenaren vroeger aan de boeren aanboden na het betalen van de pacht.

Rijke geschiedenis van Hulst

De stad heeft een rijke geschiedenis. Als je door de straten loopt, is dit op de dag van vandaag nog steeds terug te zien door de 68 rijksmonumenten, waaronder de stadswallen, het statige stadhuis en de St. Willibrordusbasiliek. Verder zijn in de hele stad verwijzingen naar de geschiedenis en het verhaal over Reynaert de Vos te vinden, zoals straatnamen en beelden. Bij de Gentse Poort vind je bijvoorbeeld een bronzen beeld van Reynaert. Ben je benieuwd naar dit verhaal?

 

Zin om deel te nemen?

Inschrijven voor deze reis

Reiziger
Adres
Contactgegevens

Lazyweekend in het hart van de Zeeuwse Kuste – Japie Swings

Contacteer JPS Tours

Torhoutsesteenweg 294, Oostende