Vier Kerst in Chaam – Japie Swings – VOLZET

Inbegrepen

  • Transfer naar de plaats van bestemming
  • Maaltijden op basis van ontbijt en diner in zelfkook
  • Overnachtingen op basis van twee personen per kamer
  • Agogische begeleiding door ervaren Aksent Travelbutler

Niet inbegrepen

  • Ophaalservice
  • Andere maaltijden – Kerstdiner
  • Dranken
  • Uitstappen

Bijzonderheden

 

Een gebied waar de natuur het voor het zeggen heeft. Waar bomen, planten en beesten de baas zijn. Net zoals vroeger. Waar vind je dat nog in Nederland? In de Maashorst. Hét oergebied in Brabant. Baan je weg langs bomen, beken en beesten. Spot de wisent, Tauros en de Exmoorpony, de oerbewoners van het gebied. Beleef de wijst: de natuurparel van het landschap. Ontdek de historische opgravingen en alle andere oerschatten van De Maashorst. Trek stevige wandelschoenen aan en neem je verrekijker mee. Volg je oerinstinct. Luister en ga!

Door de komst van mensen is het natuurgebied in de afgelopen eeuwen flink veranderd. Om het te herstellen, krijgt de natuur nu de ruimte. Ook leven er drie imposante grazers die ervoor zorgen dat het natuurlandschap weer wordt zoals het ooit was: wild, puur en authentiek. Met open plekken en donkere stukken bos. Met kleurrijke heidevelden, drassige poelen en torenhoge bomen. Waar planten en dieren zich helemaal thuis voelen en de mens toeschouwer is. Een écht oergebied dus. Vergeet daarom zeker je verrekijker niet. Met een aangeboren oerinstinct – en een beetje geluk – spot je gegarandeerd een wisent, Tauros of Exmoorpony. 

Onze vaste stek:

RCN Camping De Flaasbloem

Flaasdijk 1
4861 RC Chaam
“Eruit zijn is goed voor onze gezondheid. De Flaasbloem is dé plek om jouw batterij weer van nieuwe energie te voorzien. De verblijven zijn helemaal van deze tijd. De Finse Lodge is mijn favoriet. Dat voelt nog een beetje als kamperen: dichtbij de natuur, maar met comfort. Zullen we ook voor jou een plaatsje vrijhouden?”

Als je veel wilt zien en doen tijdens je vakantie, is RCN de Flaasbloem een gunstige basis voor allerlei uitstapjes. Van Brabantse steden tot attracties en prachtige natuurgebieden. De omgeving biedt voldoende mogelijkheden om je de hele vakantie te vermaken.

Loonse Duinen

Dit schitterende natuurgebied wordt ook wel eens de Brabantse Sahara genoemd. Je vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen. Je mag overal door het stuifzand struinen, of kom fietsen door de uitgestrekte bossen, langs de heidevelden of ga paardrijden over de heuvels. Ontdek een dassenspoor of sta oog in oog met reeën en roofvogels. Van de natuur genieten kan hier vier seizoenen lang. De wandelroutes liggen verspreid in het gebied en variëren in lengte. Er zijn ook kinderspeurtochten uitgezet. Via een verhard wandelpad kun je met rolstoel en kinderwagen, het fraaie uitkijkpunt bereiken.

Het naastgelegen Landgoed Plantloon, in Engelse stijl, is ook erg leuk.

 

Zin om deel te nemen?

Interesse in deze reis?

Reiziger
Adres
Contactgegevens

Vier Kerst in Chaam – Japie Swings – VOLZET

Contacteer JPS Tours

Torhoutsesteenweg 294, Oostende