De laagvlakte van de Poesta – Japie Swings

Inbegrepen

  • Transfer naar de plaats van bestemming met een minibus
  • Agogische reisbegeleiding door een ervaren Travelbutler
  • Maaltijden op basis van ontbijt en diner
  • Overnachtingen op basis van twee personen per kamer
  • Heen en terugreis op bassi van twee dagen

Niet inbegrepen

  • Ophaalservice
  • Andere maaltijden
  • Dranken

Bijzonderheden

Hongarije ligt in Midden-Europa en wordt doorkruist door twee grote rivieren: de Donau en de Tisza. Hongarije ligt tussen 7 landen: Slowakije, Oostenrijk, Oekraïne, Roemenië, Servië, Kroatië en Slovenië. De hoofdstad is Boedapest.

Ten noorden van Boedapest stroomt de Donau door een groen landschap van wijngaarden, boomgaarden en beboste heuvels. Deze zogenaamde Donaubocht is een van de mooiste stukken van de rivier.

Wij bezoeken zeker Budapest, de hoofdstad van Hongarije.

Hongarije bestaat grotendeels uit een laagvlakte, het zogenaamde Pannonische Bekken. Het is het land van de prachtige klederdrachten, boerenhofsteden, openluchtmusea, volksfestivals en de wijnoogstfeesten. Hongarije kent een rijke Middeleeuwse historie en er is veel cultureel erfgoed bewaard gebleven.

Je hebt er misschien wel eens van gehoord: het Balatonmeer. Dit meer is het grootste zoetwatermeer in Europa. Het is een populaire bestemming in Hongarije en heeft ook een eigen vliegveld.

De omgeving van het Balatonmeer is prachtig. Het ligt tussen vulkanische bergen en het wordt omsingeld door wijngaarden, waar de lekkerste Hongaarse wijnen worden gemaakt. Als je van wandelen, fietsen of watersport houdt bent je hier aan het juiste adres.

Wij verblijven aan de oevers van het Balaton Meer

Debrecen is na Boedapest de grootste stad van Hongarije. En deze stad is zelfs 2 keer in de geschiedenis van dit land tot hoofdstad gekroond. Boedapest is natuurlijk tegenwoordig de hoofdstad, maar de twee-na-grootste stad is nog steeds een belangrijk cultureel centrum en het wordt beschouwd als hét intellectuele centrum van Hongarije.

Zin om deel te nemen?

Inschrijven voor deze reis

Reiziger
Adres
Contactgegevens

De laagvlakte van de Poesta – Japie Swings

Contacteer JPS Tours

Torhoutsesteenweg 294, Oostende