Nieuwjaar am Niederrhein – Japie Swings – nog 1 plaats

Inbegrepen

  • Transfer vanuit de centrale vertrekplaats naar de plaats van bestemming
  • Reisbegeleiding door ervaren Aksent Travelbutlers
  • Maaltijden op basis van ontbijt.
  • Overnachting op basis van 2 personen per kamer

Niet inbegrepen

  • Ophaalservice
  • Reis- en annulatieverzekering
  • Uitstappen
  • Andere maaltijden

Bijzonderheden

 

 

De regio Niederrhein geniet een grote populariteit als recreatieve bestemming. Met zijn verscheidenheid aan unieke landschappen, de charme van kleine historische steden en vele bezienswaardigheden, biedt de Niederrhein voor elk wat wils. Door het vlakke landschap is de Niederrhein een waar paradijs voor fietsers. Vanuit het hotel Klostergarten bereiken we snel en makkelijk alle bezienswaardigheden. We fietsen door het prachtige natuurpark de Maasduinen en langs het riviertje de Niers en bezoeken de historische steden Xanten en Goch.

Onze vaste stek

Landhaus Beckmann****

Römerstrasse 1
47546 Kalkar-Kehrum

Ben jij een van die mensen die het leuk vindt om zo nu en dan de tijd stil te zetten? Wil je soms dat je leven wat langzamer maar meer ontspannen verloopt? Verheug u op de Libertine Spa – een plek die u niets anders biedt dan rust en ontspanning.

Ons saunaaanbod varieert van een sauna van 60°C en 90°C, over het zachte stoombad tot een ontspannende sessie in onze pekelvernevelingscabine. Een laatste diepe ontspanning op infraroodstoelen laat niets te wensen over. Een aparte ontspanningsruimte, een lounge en een buitenterras ondersteunen de regeneratie. In een spa waar alles draait om uw welzijn, mag één ding niet ontbreken: genieten. In de lounge worden lekkernijen uit ons restaurant aan u geserveerd

 

Laat je verrassen door een van de veelzijdigste deelstaten van Duitsland: Rijnland-Palts. Bezoek de historische burchten en kastelen langs de ‘Romantische Rhein’, het UNESCO-werelderfgoed Oberes Mittelrheintal en het wijnbouwgebied langs de Moezel.

Hier kun je genieten van ontspannen uurtjes in een huis aan een meer of een van onze historische molens bewonderen met een schijfje vers gebakken brood of een lekker stukje koek.

Tijdens je tocht door de regio kom je voorbij aan mooie meren en ontspan je in een van de gezellige en oorspronkelijke cafés met hun fantastische lekkernijen. Dit is slechts een kleine keuze van prachtige mogelijkheden, die je op de fiets maar ook te voet kunt ontdekken.

Niederrhein , een regio die de Romeinen al wist te fascineren.

Kalkar

Een uniek plein in de omgeving van de Nederrijn: de historische markt met Trapgevelhuizen, een pleintje en het gotische stadhuis. Uniek is ook de Sint-Nicolaaskerk: er zijn gotische altaren, schilderijen, schilderijen, chatrooms en moderne glaskunst. Bezienswaardigheden is tevens het stadsmuseum en de windturbine van de stad; Het Rijn-stadje Grieth met boulevard, het recreatiepark in Wissel en Hönnepel, Burcht Boetzelaer in Appeldorn.

Zin om deel te nemen?

Inschrijven voor deze reis

Reiziger
Adres
Contactgegevens

Nieuwjaar am Niederrhein – Japie Swings – nog 1 plaats

Contacteer JPS Tours

Torhoutsesteenweg 294, Oostende